Levering

Hos DinGrusgrav.dk gør vi det let for dig at få leveret de produkter som du skal bruge, når du skal bruge dem, og lige der hvor du skal bruge dem.

Vi har pt. to standard leveringsmetoder: 

1. Tippet (bagtip)

Aflæsses ved fortovskant eller tilsvarende sted. Den billigste leveringstype.

2. Grab

Her sparer du selv en masse tid og slid.
Vi kan grabbe dine varer over hæk, stakit og lignende. Op til tre meters højde og otte meter væk fra lastbilen

Leveringstid:

DinGrusgrav.dk leverer som standard dine vare indenfor 1-5 dage.

Du bliver kontaktet vedr. leveringstidspunkt, inden vi læsser dine vare på bilen, for at sikre at tidspunktet passer for dig. Skulle der mod forventning opstå udfordringer med at vareknaphed og lign. bliver du kontaktet for nærmere aftale.

Klik her og læs mere om handels- og leveringsbetingelse.

Ekspreslevering:

Du kan bestille ekspreslevering til en samlet merpris på 375 kr. Dette vælges ved bestilling.

Når du vælger ekspreslevering fraskriver du dig retten til at fortyde købet, da vi vil bestræbe os på at læsse og køre dine vare så snart din bestilling tikker ind i webhshoppen.

Marker leveringsstedet

Når du bestiller på DinGrusgrav.dk bedes du angive et specifikt leveringssted i notefeltet under din bestilling.

Det er dog stadigt meget vigtigt, at du OGSÅ markerer præcist på adressen, hvor dine materialer skal tippes eller krabbes af.

Krav til aflæsningspladsen.

Ved bestilling kan du specificere et ønsket leveringssted. Betingelsen for levering er, at underlaget skal være bygget til kørsel med tunge køretøjer. Der må ikke være fliser på området, da de risikerer at knække.

DinGrusgrav.dk ønsker den bedste oplevelse for vores kunder, så hvis vores professionelle chauffører vurderer at det valgte sted er uegnet, finder de selv det bedst egnede sted. Det betyder, at du kan opleve, at din vare ikke altid aflæsses lige der, hvor du gerne ville have det. Har du ikke fast grund, vil aflæsningen som regel ske ved nærmeste faste vej. Vi vil altid forsøge at kontakte dig inden aflæsning.

Leveringsadressen skal være tilgængelig med almindelig lastbil. Vejen skal være mindst 3,5 meter bred og med en frihøjde på 4 meter. Der må ikke være udhængende træer. Det er dit ansvar, at tilkørselsvejen kan bruges uden at der sker skader på vej eller bil. Kontakt os hvis du er i tvivl.

Vi kontakter dig omkring leveringstidspunkt, inden vi læser dine vare på lastbilen. Hvis du som køber ikke kan være tilstede på leveringsadressen på leveringstidspunktet bedes du markerer grundigt, og vi aflæsser dine vare uden opsyn.

Ved bestilling over 16 ton, sender vi en lastbil med anhænger. Der skal være plads til at en lastbil på længde 17 m, bredde 3,5 m og højde 4 m, samt totalvægt 52 ton kan bakke sikkert og bekvemt ind på grunden.

Levering med vejhøvl 

DinGrusgrav.dk har stor erfaring med renovering af grusveje, og med vores specialdesignede vejhøvl får du et super godt resultat, da høvlen arbejder uafhængig af lastbilen og altid kan plane og høvle vejen perfekt.

Når du ønsker denne opgave og leveringtype så kontakt dinGrusgrav.dk.

Levering med transportbånd

Levering med transportbånd ind igennem et vindue eller lign. når du for eksempel skal fylde sand ind i et hus, en kælder og steder med svært tilgængelige adgang.

Kontakt os og få rådgivning omkring, hvor langt transportbåndet kan når, og hvor mange hjørner/drejninger der kan håndteres.