PRODUKTER

Miljø og bæredygtighed 

Kort transportvej og lokal indvinding er en hjørnesten i råstofforsyning 

Hos DinGrusgrav.dk lægger vi vægt på at være tæt på dig som kunde – hele vejen. Fra produktion og leveringen af råstoffer til dine projekter.

Korte transportveje af råstoffer fra indvindingssted til anvendelsessted er mest bæredygtige, både økonomisk såvel som miljømæssigt.

Det er med til at reducere CO2 trykket på transporten og giver dermed også en økonimisk besparelse i dit byggeprojekt.

I kraft af vores mange lokale grusgrave og gode samarbejddspartnere, er DinGrusgrav.dk altid tæt på dig og de materialer, som din virksomhed har brug for.

Vi er på bare 20 år er vi blevet en af Nordjyllands største leverandører af råstoffer. Vi mener at det at være ledende og størst, forpligter. Også i forhold til miljøet og den verden vi kun har til låns. Alle må tage ansvar. Vi tænker grønt og ansvarligt, og vil altid forsøge at skåne vores fælles miljø. 

For eksempel ved at vore lastbiler er nye og vi derved bruger den mest moderne teknologi som giver den laveste CO2-belastning, ved at have den bedste logistik, det laveste brændstofforbrug og minimal tomgang på vores maskiner og anlæg.

Din Grusgrav tror på at både udvikling og miljø kan gå hånd i hånd.

Genbrug – godt for dig og miljøet 

Der er både sund fornuft og god økonomi i at anvende genbrugsmaterialer.

Genanvendelige materialer er ofte lige så gode, og nogle gange bedre, end naturens råstoffer. Fx kan knust beton, tegl og asfalt genanvendes når der skal anlægges veje, P-pladser eller laves fundamenter.

DinGrusgrav.dk har egen genbrugsplads og derved sikret dig som forbruger mulighed for at kunne vælge genbrugsmaterialer til i dit byggeprojekt så du er med til at minimerer miljøbelastningen.

.